Őszi politikai szezon előtti eligazítást tartott Soros Ukrajnában

Sorosék ukrán helytartója egyeztetett az amerikai oligarcha fiával. A nagy kérdés, kinek az ötlete valójában az ukrán „békeformula”?

2024. 08. 28. 13:55
Soros György és Soros Alex
Soros György és Soros Alex Forrás: Isntagram
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Adrij Jermak az ukrán elnöki hivatal vezetője X-csatornáján azt közölte, hogy az Ukrajnával kapcsolatos időszerű kérdésekről beszéltek. Feltűnő, hogy Alex Soros, akit például Joe Biden, Kamala Harris vagy Clinton volt elnökkel mutatkozik, Ukrajnában többnyire az elnöki hivatal vezetőjével tárgyal az Ukrajnát érintő kérdésekről, és nem magával Volodimir Zelenszkijjel. 

A kérdés az, hogy ha valóban az ukrán „békeformuláról” folyt a diskurzus, akkor nem hiányzott-e az elnök erről a megbeszélésről. Legutóbb tavaly ősszel járt Soros György fia Kijevben, akkor is Volodimir Zelenszkij hivatalvezetőjével folytatott zárt körű tárgyalást – emlékeztet a Kárpáti Igaz Szó. 
 

A találkozóról szűkszavúan ugyanazzal a fotóval számolt be Alex Soros is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.