Sírva üzent egy férfi Putyinnak: „Annyi embert mentettünk ki, amennyit csak tudtunk, kihúztuk őket”

Ukrán támadás után hatalmas lángokkal égett egy bevásárlóközpont Donyeckben. Szemtanúk szerint a Galaktika bevásárlóközpontban sokan megsérültek, köztük gyerekek is.

2024. 08. 16. 13:05
Hatalmas lángokkal ég egy bevásárlóközpont Donyeckben az ukrán fegyvereserők támadása után
Hatalmas lángokkal ég egy bevásárlóközpont Donyeckben az ukrán fegyvereserők támadása után Forrás: Telegram
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább két ember meghalt és többen megsebesültek a Galaktika bevásárlóközpont bombázása következtében – írja a Zvezdanews csatorna. Az ukrán fegyveres erők egy lakóházat is eltaláltak Donyeck Petrovszkij kerületében.

A helyiek egy lakóépület elleni találatról is beszámoltak Donyeck Petrovszkij kerületében – írja az Astra Telegram-csatorna.

Az emberek megpróbálnak kimenekülni az égő épületből.

Rengeteg ember halálra égett. Gyerekek, nők sikoltoznak, hisztérikusan, mert a gyerekeik ott vannak. Annyi embert mentettünk ki, amennyit csak tudtunk, kihúztuk őket. Ezek a rohadékok, te szemétláda. Vlagyimir Vlagyimirovics, gyerünk, adjunk ki törvényeket, hogy megállítsuk ezeket a gazembereket

– üzente sírva ez a férfi.

A RIA Novosztyi tudósítójának felvétele a donyecki Galaktika bevásárlóközpont közelében, amelyet az ukrán fegyveres erők támadtak. A bevásárlóközpont épülete lángokban áll, és erős a füst.

Új felvételek jelentek meg a Telegramon, az épület belülről szinte teljesen kiégett, és a szomszédos lakóházak is megrongálódtak – írja a RIA Novosztyi.

Borítókép: Hatalmas lángokkal ég egy bevásárlóközpont Donyeckben az ukrán fegyveres erők támadása után (Forrás: Telegram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.