Újságírók az áldozatai egy orosz támadásnak

Éjjel a Donyecki területen az oroszok egy kramatorszki szállodára mértek csapást. Ezt jelentette a Telegramban a donyecki területi katonai közigazgatás vezetője, Vadim Filascskin.

2024. 08. 25. 8:39
Egy szállodát ért orosz támadás
Egy szállodát ért orosz támadás Forrás: Telegram
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az éjszaka közepén az oroszok megtámadták Kramatorszk városát. Egy másik célpont a városban egy szálloda volt – jelenleg két sérültről tudnak, egy ember pedig a romok alatt van. Mindhárom áldozat újságíró, ukrán, amerikai és brit állampolgárok – írta Vadim Filascskin. A szálloda mellett egy közeli többemeletes épület is megrongálódott. A hatóságok, a rendőrség és a mentők a helyszínen dolgoznak. A törmelék eltávolítása és a mentési művelet folyamatban van.

A donyecki OVA vezetője arról is tájékoztat, hogy az elmúlt 24 órában, az oroszok hét lakost öltek meg a Donyecki területen: ötöt Konsztantyinovkában, egyet-egyet Toretszkben és Kotlinóban. A nap folyamán további 15 ember sebesült meg a régióban – írta a Zn.ua.

Borítókép: Egy szállodát ért orosz támadás (Forrás: Telegram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.