Videón, ahogy egy férfi épp felmászik az Eiffel-toronyra

A rendőrség őrizetbe vett Párizsban egy férfit vasárnap, aki felmászott az Eiffel-toronyra a párizsi olimpia utolsó napján.

2024. 08. 11. 18:09
Athletes swim in the Seine river in front of the Eiffel Tower during the men's 10km marathon swimming final at the Paris 2024 Olympic Games at Pont Alexandre III in Paris on August 9, 2024. (Photo by Franck FIFE / AFP)
Az Eiffel-torony Párizsban Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség őrizetbe vett Párizsban egy férfit vasárnap, aki felmászott az Eiffel-toronyra a párizsi olimpia utolsó napján.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a férfi a 330 méter magas acéltorony északi oldalán próbált felkapaszkodni a délutáni órákban, de a hatóságok félúton feltartóztatták. 

A közösségi médiában megjelent felvételeken egy meztelen felsőtestű férfit lehetett látni, ahogy éppen azon a szakaszon mászik felfelé, ahol az olimpiai gyűrűket elhelyezték a torony oldalán. 

Egy másik videón a rendőrség által a kilátóplatformról lekísért vigyorgó férfi látható, aki a bámészkodókhoz szólva annyit mondott, hogy „kutyameleg van, mi?”.

Az Eiffel-torony a párizsi olimpia megnyitóünnepségén ugyan központi szerepet játszott, a záróünnepséget azonban a Stade de France-ban tartják.

Borítókép: Az Eiffel-torony Párizsban (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.