A baloldali lap kénytelen volt elismerni, hogy Trumpnak igaza volt

Az amerikai baloldali Time magazin kénytelen volt beismerni, hogy hamisan vádolták hazugsággal Donald Trump volt elnököt, a Republikánus Párt elnökjelöltjét. Kamala Harris alelnök, a demokraták elnökjelöltje valóban támogatta, hogy az amerikai adófizetők finanszírozzák a börtönben ülő illegális migránsok nemváltó kezeléseit.

2024. 09. 12. 10:41
Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt
Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt (Fotó: MTI/AP/Yuki Iwamura)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lyukra futott a baloldali amerikai Time magazin: kénytelenek voltak elismerni, hogy hamisan vádolták hazugsággal Donald Trump volt amerikai elnököt, a Republikánus Párt elnökjelöltjét az elnökjelöltek televíziós vitájában elhangzott szavai miatt – szúrta ki a Breitbart amerikai hírportál.

[Kamala Harris] elment Minnesotába, és ki akarta engedni azokat a bűnözőket, akik embereket öltek, akik felgyújtották Minneapolist, elment és pénzt gyűjtött, hogy kihozza őket a börtönből. Olyan dolgokat tett, amire senki sem gondolna. Most pedig a börtönben lévő illegális bevándorlókon akar nemváltó műtéteket végeztetni. Egy radikális baloldali liberális tenne ilyet

– fogalmazott Trump a televíziós vita során.

A Time természetesen azonnal nekiugrott Trumpnak.

A volt elnök […] tévesen azt állította, hogy Harris transznemű műtéteket akar végezni a börtönben lévő illegális bevándorlókon

– hangsúlyozta a baloldali magazin.

Csakhogy előkerült egy 2019-es dokumentum, amely tanúsítja, hogy Trumpnak nagyon is igaza volt, a Time pedig kénytelen volt helyreigazítást közzétenni.

A cikk eredeti verziója tévesen hamisnak minősítette Donald Trump nyilatkozatát, amelyben azzal vádolta Kamala Harrist, hogy támogatja »a börtönben lévő illegális bevándorlók transznemű műtétjeit«. Harris 2019-es elnökjelöltként kitöltött egy kérdőívet, amelyben azt állította, hogy támogatja a fogva tartott bevándorlók adófizetők által finanszírozott nemváltoztatási kezelését

– írták.

Sokatmondó, hogy Kamala Harris kampánya meg sem próbálta cáfolni Trump szavait. „Ő valóban hisz ebben, és mint világossá tette, az értékrendje nem változott” – vonja le a következtetést a Breitbart.

Ami Trump további állításait illeti, Kamala Harris támogatta a Minnesotai Szabadság Alapítványt (Minnesota Freedom Fund, MFF), amely hivatalosan a BLM-tüntetéseken őrizetbe vettek kiszabadítását tűzte ki célul, de valójában csak az általuk összegyűjtött összeg töredékét fordították erre a célra – írta a New York Post amerikai napilap.

Milliós összeget fordítottak ellenben erőszakos bűnözők óvadékára. Az alapítvány segítségével kiszabadultak közül volt, aki később gyilkosságot, más súlyos testi sértést követett el.

Ennek ellenére Harris alelnökjelöltje, Tim Walz minnesotai kormányzó az állam Büntetés-végrehajtási Irányelvek Bizottsága tagjának nevezte ki a szervezet ügyvezető igazgatóját.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt (Fotó: MTI/AP/Yuki Iwamura)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.