A békepárti, migrációellenes vezetőket meg akarják gyilkolni

Meg akarják gyilkolni a békepárti, migrációellenes vezetőket, a világ pedig már egyáltalán nem kapja fel a fejét sem erre, sem arra, ha ártatlan járókelőkkel végeznek az utcán vagy egy fesztiválon − mutatott rá Menczer Tamás miniszteri biztos, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. 09. 30. 11:52
Meczer Tamás, miniszteri biztos, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója
Meczer Tamás, miniszteri biztos, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója Fotó: MTI/Lakatos Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világ lassanként természetesnek veszi, hogy egyszerű járókelőket, sőt kisgyermekeket gyilkolnak meg az utcán vagy épp egy táncórán minden különösebb ok nélkül. Ugyanígy szinte fel sem kapják a fejüket az emberek akkor, amikor békepárti, migrációellenes politikusokat akarnak meggyilkolni − hívta fel a figyelmet egy interjúban Meczer Tamás miniszteri biztos, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Megjegyezte: 

Az is egy napig hír, hogy aki ez ellen föl akar lépni, a bevándorlás ellen, meg a háború ellen, azokat a vezetőket és országokat minden lehetséges módon támadják, bennünket jogilag, politikailag, pénzügyileg. 

Ki beszél ma már arról, hogy a szlovák miniszterelnöknek mennyin múlott az élete? Ki beszél ma már arról, hogy Donald Trumpnak mennyin múlott az élete? 

− teszi fel a kérdést a miniszteri biztos.

A békepárti, migrációellenes vezetőket meg akarják gyilkolni, ezt látjuk

− vonja le a következtetést Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás miniszteri biztos, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.