Brutális leszámolás a német fővárosban

Egy ember meghalt, ketten pedig megsebesültek Berlinben egy csütörtök hajnali lövöldözésben – közölte a rendőrség.

Forrás: Bild/MTI2024. 09. 05. 9:22
Shots fired in Berlin-Schöneberg
A tűzoltóság és a mentőszolgálat a bűncselekmény helyszínén Berlinben (Fotó: AFP)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lövések a német főváros Schöneberg nevű kerületében dördültek el hajnali 1 óra körül. A mentők és a rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, ahol egy 42 éves férfit holtan találtak. Két sebesült férfit kórházba szállítottak, egyiküket súlyos, másikukat könnyebb sérülésekkel. 

A Bild beszámolója szerint az ügyészség szóvivője ma délelőtt közölte, hajnali 1 óra körül egy piros BMW-ből dördültek el a lövések. Állítólag több lövést is hallani lehetett. 

Az ügyész első megállapításai szerint az egyik sérült a meghalt személy társa volt. A második sérült esetében sok jel utal arra, hogy csak egy szemlélődő volt. A nyomozást a gyilkossági csoport vette át. A történések háttere még tisztázatlan, de egyes feltételezések szerint bűnbandák közti leszámolás lehetett.

Borítókép: A tűzoltóság és a mentőszolgálat a bűncselekmény helyszínén Berlinben (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.