Közzétenné Trump a valódi X-aktákat

Feloldatná az ufóészlelésekről készült videófelvételek titkosságát Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje. Nem ez lenne az egyetlen, ami a nyilvánosság elé kerül: Jeffrey Epstein ügyféllistájába is betekinthetne a nagyközönség.

2024. 09. 06. 9:56
Illusztráció
Illusztráció Fotó: Science Photo Library via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megválasztása esetén utasítaná a Pentagont az ufóészlelésekről készült videók titkosításának feloldására Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt – írja a Daily Star brit napilap.

Az amerikai védelmi minisztérium még tavaly indított vizsgálatot a katonák által észlelt megmagyarázhatatlan jelenségek kivizsgálására. Ezek egy részéről azóta kiderült, hogy időjárásmegfigyelő-léggömbök voltak, több esetre azonban továbbra sincs magyarázat.

Nem az ufókérdés lenne az egyetlen, amit Trump megválasztása esetén megismerhetne az amerikai közvélemény. A szexuális bűncselekményekkel és emberkereskedelemmel vádolt amerikai üzletember, Jeffrey Epstein ügyének anyagát is nyilvánosan hozzáférhetővé tenné Trump – írja a The Times of India indiai napilap.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Epstein-aktákból egy bírósági végzés révén napvilágra került adatok felfedik többek között demokrata politikusok, de a brit királyi család érintettségét is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Science Photo Library via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.