Többen meghaltak, miután repülő zuhant egy sűrűn lakott városrészre + videó

Amikor a repülőgép lezuhant, kidöntött egy oszlopot és az elektromos vezetékeket.

2024. 09. 01. 8:58
Három ember meghalt, miután egy kisrepülő egy sor lakóházba csapódott Portlandtől keletre
Három ember meghalt, miután egy kisrepülő egy sor lakóházba csapódott Portlandtől keletre Forrás: YouTube - képernyőfotó
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három ember meghalt, miután egy kisrepülő egy sor lakóházba csapódott Portlandtől keletre, felgyújtva az otthonokat – közölték a hatóságok  a KATU-TV-vel. A tragédia még szombaton történ. A Szövetségi Légiközlekedési Hivatal kétmotoros Cessna 421C-ként azonosította a repülőgépet, amely állításuk szerint délelőtt 10.30 körül zuhant le a Troutdale repülőtér közelében, körülbelül 30 perces autóútra Portlandtől keletre – írta a New York Post.

A KOIN6 csatornának a helyiek meséltek a balesetről. Az egyik férfi gázrobbanáshoz hasonlította, ahogy a kisrepülő becsapódott a házba. 

Néhányan sírtak, amikor megtudták, hogy el kell hagyniuk az otthonukat – írja a Firehouse.com.

Percekkel a baleset előtt az 58 éves Dave Press, a Portland Fairview RV Park karbantartója egy lakóval beszélgetett, amikor a közelben repülőgépmotor hangját hallotta.

Press, aki a karbantartás előtt 13 évig dolgozott a légitársaságoknál, azt mondta, hogy úgy hangzott, mintha valami baj lenne a géppel. „A motor hangja szörnyű volt” – mondta. „Azt mondtam: ez nem hangzik jól, le fog zuhanni, le fog zuhanni. És így is lett”

– áll a Firehouse.com összefoglalójában.

Borítókép: Három ember meghalt, miután egy kisrepülő egy sor lakóházba csapódott Portlandtől keletre (Forrás: YouTube/képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.