Visszatérhet Oroszországba a Visa?

Orosz sajtóhírek szerint nem akarja elveszíteni az orosz piacot és visszatérhet az országba a Visa amerikai pénzügyi vállalat. Sokatmondó lépést tett a pénzügyi óriás.

2024. 09. 17. 8:09
Visa bankkártya
Visa bankkártya (Forrás: Pixabay)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A profit nagy úr: nem akarja elveszíteni az óriási orosz piacot, ezért visszatérhet az országba a Visa amerikai pénzügyi óriás, bankkártya-szolgáltató – írja a Novini Lájv orosz hírportál.

Az orosz sajtó arra alapozza azt a feltételezést, hogy a Visa a napokban két kérelmet is benyújtott védjegyek bejegyzésére az orosz szabadalmi hivatalhoz.

Andrej Csirkov pénzügyi szakértő, akit a BFM.ru orosz hírportál szólaltatott meg, némiképp lehűtötte a kedélyeket. Szerinte a lépéssel a pénzügyi óriás csak megóvni igyekszik a márkajelzéseit, ugyanis az orosz szabályok szerint azok a védjegyek, amelyeket három évig nem használnak, törölhetők.

Borítókép: Visa bankkártya (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.