Ha szereti a cuki mosómedvés videókat, most mutatunk egy olyat, ami teljesen megváltoztat mindent, amit eddig gondolt róluk

Mosómedvehorrort látott-e már ma?

Forrás: CBS News2024. 10. 11. 15:13
Raccoon,(procyon,Lotor),Leans,Out,Of,Garbage,Can,-,Captive
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmenekült az otthonából és kétségbeesetten tárcsázta segítségért a 911-et egy nő, miután csaknem száz éhes mosómedve lepte el washingtoni otthonát – írja a CBS News. A mosómedvékről a Kitsap megyei seriff hivatala is megosztott egy videót.

A nő, aki szeretné titokban tartani a kilétét, a Seattle-től északnyugatra fekvő Poulsbóban él és 35 éve etette a helyi mosómedvéket. Azt mondta, hogy a helyzet nagyjából hat héttel ezelőtt durvult el, most már állítólag éjjel-nappal élelmet követelnek tőle. Korábban már próbált segítséget kérni, de a csapdázásért és elszállításért állítólag állatonként 500 dollárt kértek tőle. 

Alább pedig meg is nézheti a mosómedvehorrort. 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.