Kamala Harris alelnökjelöltje ismét magyarázkodni kényszerült korábbi hazugságai miatt

Walzot még Harris is figyelmeztette, hogy fogja vissza magát.

2024. 10. 11. 20:54
One month before the US presidential election package
(FILES) US Vice President and 2024 Democratic presidential candidate Kamala Harris and her running mate Minnesota Governor Tim Walz wave to the crowd after speaking at the campaign rally at the Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, August 20, 2024. Kamala Harris and Donald Trump are entering the final one-month sprint to the most dramatic US presidential election in modern history, with both candidates warning the fate of a divided nation hangs on a result that is still too close to call. (Photo by KAMIL KRZACZYNSKI / AFP)
Kamala Harris és Tim Walz Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tim Walz ismét próbálja tisztázni korábbi megjegyzéseit, annak ellenére, hogy Kamala Harris figyelmeztette, legyen óvatosabb. A minnesotai kormányzó, aki augusztus óta Harris alelnökjelöltje, folyamatosan magyarázkodik, egyre több pontatlan állítást kell helyreigazítania. 

Az utóbbi időkben Walz kereszttűzbe került, amikor 

az alelnökjelölti vitában nem tudta pontosan megmagyarázni, miért állította, hogy ott volt a Tiananmen téri tüntetések idején Hongkongban, miközben valójában hónapokkal később járt csak a régióban.

Ahogy azt már lapunk is megírta, a két elnökjelölt vitájában Trump alelnökjelöltje nyújtott jobb teljesítmény, aki a közvetlen vitákban tapasztaltabb, mint idősebb ellenfele. A találkozót a bevándorlás témájában megfogalmazott véleményével döntötte el véglegesen.

A Good Morning America című műsorban adott interjúban Walz elmondta, hogy szereti kimutatni az érzelmeit, de elismerte, hogy vezető pozícióban fontosabb lenne a megfontolt kommunikáció. Walz részben a republikánusokat hibáztatta a kijelentései körüli politikai vihartól, mondván, hogy az ő megjegyzéseit „politikai környezet miatt kiforgatták” – hívta fel rá a figyelmet a Politico.

A „60 Minutes” interjúban már említette, hogy 

Harris óvatosságra intette a szavaival kapcsolatban, amikor a pénteki interjúban újra rákérdeztek a korábbi megjegyzéseire. 

Walz azt mondta „ Önök ismernek engem, tudják ki vagyok, és hogy milyen munkát végeztem eddig.”

Borítókép: Kamala Harris és Tim Walz (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.