Kamala Harris nem képes egyenesen válaszolni a kérdésekre

Nem hajlandó egyenesen válaszolni a neki feltett kérdésekre Kamala Harris, ha pedig mégis, minden alkalommal mást mond. A Demokrata Párt elnökjelöltje ismét bizonyította, hogy nem lehet komolyan venni a szavait.

2024. 10. 17. 15:21
Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje
Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem volt hajlandó egyenesen válaszolni a riporter kérdésére Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje, amikor a Fox News amerikai televíziós hálózat interjújában arról kérdezték, hogy mikor vette észre Joe Biden elnök szellemi hanyatlását.

Harris azzal próbálta elterelni a szót, hogy Joe Biden nem szerepel a szavazólapon, majd republikánus riválisát, Donald Trump volt amerikai elnököt kezdte szapulni. Még akkor sem volt hajlandó a kérdésre válaszolni, amikor a riporter szembesítette az elkötelezett demokrata támogató George Clooney-nak a nyáron a The New York Times amerikai napilapban megjelent véleménycikkében tett állításával, miszerint 

az a Joe Biden, akit nemrég egy adománygyűjtő eseményen látott, már nem az az ember, akit korábban megismert.

A demokraták elnökjelöltje arról is tanúbizonyságot tett, hogy még ha válaszol is a neki feltett kérdésre, nem lehet komolyan venni a szavait. A Fox News interjújában lelkesen bizonygatta, hogy az ő elnöksége nem Biden elnökségének egyenes folytatása lesz. 

Mindössze néhány nappal korábban, egy másik beszélgetésben ugyanakkor azt állította, hogy semmit nem csinálna másként, mint a jelenlegi elnök.

Donald Trump országos sajtótitkára, Karoline Leavitt a közösségi médiában élesen bírálta Harris interjúját. Mint írta, az alelnök hárította a felelősséget és egyetlen kérdésre sem adott egyenes választ – írja a The Hill politikai hírportál.

Kamala [Harris] egész kampánya Trump elnökről szóló hazugságokon alapul

– szögezte le Leavitt.

Borítókép: Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.