Videón az orosz ballisztikus rakéták rombolása

Szörnyű tragédia rázta meg az Odesszai területet Ukrajnában. Orosz rakéták záporoztak a városra, négy ember meghalt, köztük egy 16 éves lány.

2024. 10. 11. 8:24
Odesszát támadták az oroszok (Forrás: Telegram)
Odesszát támadták az oroszok (Forrás: Telegram)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajnalban döbbenetes rakétatámadás rázta meg az Odesszai területet. Négy ember életét vesztette, köztük egy 16 éves lány is, amint azt Oleh Kiper kormányzó jelentette. Az Oroszország által indított ballisztikus rakéták célpontja a város környéke volt, ahol tíz ember megsérült, közülük kilencen jelenleg is kórházi ellátásra szorulnak, négy ember állapota pedig válságos.

Egy kétemeletes teljesen összeomlott a támadás miatt. 

A romok alatt találtak rá a 16 éves lányra, egy 43 éves nőre és egy 22 éves férfira, akik a helyszínen meghaltak. További áldozat, egy nő. Ő a kórházban halt meg a súlyos sérülései miatt.

Az utóbbi időben Oroszország fokozódó támadásokkal sújtja az Odesszai területet, különösen a kikötői infrastruktúrát célozva, melyek során több civil hajó is megrongálódott. 

Borítókép: Odesszát támadták az oroszok (Forrás: Telegram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.