„A demokraták a legnagyobb politikai csalásra készülnek”

Temérdek Donald Trumpra leadott, korábban rejtélyesen eltűnt szavazat került elő.

2020. 11. 06. 15:54
null
Allentown, 2020. november 6. Levélszavazatokat számolnak egy választási hivatalban a Pennsylvania állambeli Allentownban 2020. november 5-én, két nappal az amerikai elnök-, valamint képviselõházi és részleges szenátusi választások után.A rendkívül sok postán leadott szavazat feldolgozása miatt még nem nem dõlt el ki nyeri az elnökválasztást az Egyesült Államokban. A szoros küzdelem az újraválasztásért induló Trump, és kihívója Biden között zajlik. MTI/AP/Mary Altaffer Fotó: Mary Altaffer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hatalmas halmokban kerültek elő olyan szavazócédulák, melyek Donald Trumpra leadott voksok voltak. Úgynevezett adminisztrációs hibákat vétettek Wisconsinban és Pennsylvaniában – jelentette be a Newsmax jobboldali amerikai hírcsatorna.

Az Egyesült Államokban már pattanásig feszült a helyzet: Donald Trump kampánycsapata szerint több demokrata vezetésű államban egyszerűen beszüntették a szavazatszámlálásokat, más területekről pedig nagy mennyiségben kerültek elő a jelenlegi elnökre voksoló szavazati lapok. Egy, az interneten közzétett felvételen az is tisztán látszódik, hogy Detroit egyik szavazatszámláló központjában a republikánus megfigyelőket kiküldik a teremből.

– Hibák, melyek mind Biden érdekét szolgálták. A legnagyobb félelmem az, hogy a demokraták azon vannak, hogy az összes vitatott államban minden idők legnagyobb politikai csalását hajtsák végre – hívja fel a figyelmet a műsorvezető az eset súlyosságára.

A szavazatok újraszámlálása az elnök ügyvédje, Rudy Giuliani szerint is indokolt. New York korábbi polgármestere szerint rendkívüli, ami a november 3-i elnökválasztások kapcsán történik az országban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.