Nyíltan hirdetik nemzetellenes (ki)képzésüket Sorosék

Online képzés a Közélet Iskolájában címmel rendezik meg legújabb szeánszukat a komisszárok.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 06. 06. 10:11
null
Forrás: Tűzfalcsoport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tűzfalcsoport korábban már több alkalommal is beszámolt arról a (ki)képzési tevékenységről, amelyet a baloldali pártokat mozgató Soros-hálózat szervez Magyarországon, így készítve fel erőiket a 2022-es választási kampányra. A kipróbált Soros-zsoldosok rendszeresen tartanak képzéseket különböző tüntetések megszervezéséről, valamint a „polgári engedetlenség” alkalmazásáról, annak gyakorlatba ültetéséről. A Soros-féle szervezetépítési stratégiában kitüntetett szerepet betöltő Közélet Iskolája nevű lerakatról és a VIII. kerületi bázisukról szóló írásaikat is ezúton is ajánlják azon olvasóik figyelmébe, akiket érdekel a hálózat hatalomszerzése az önkormányzati világban.

Június 6.: Újrainduló (ki)képzések

Sorosék hálózatépítő tevékenységéről szóló régebbi írásaik ugyan jelentős médiafigyelmet kaptak, de a felkészítések intenzitása azóta csak fokozódott.

A Tűzfalcsoport szerint az is látható, hogy a komisszárok a nemzetellenes tevékenységüket és a Soros-kottát ma már nyíltan kiteszik az ablakba is: Milyen egy erős mozgalom? – online képzés a Közélet Iskolájában címmel rendezi meg ugyanis legújabb szeánszát az intézmény, társszervezésben – ki mással? – a drogtanyaként elhíresült Aurórával.

Ha rendszerszintű változást szeretnénk elérni, akkor a csoportunknak gazdasági, politikai és társadalmi hatalomra van szüksége. Ezen a képzésen arról lesz szó, hogy melyek lehetnek a hatalom formái és hogyan alakíthatjuk ezeket a nyomásgyakorlás eszközeivé. A képzés során összekötjük az elméleti anyagot a gyakorlati példákkal, és ezen keresztül gondolkodunk arról, hogy a szervezetek hogyan használhatják fel tudatosabban és előre kidolgozott stratégiák mentén a hatalmukat fontos ügyekben – idézik fel a Soros-zsoldosok mondatait.

Tehát Sorosék már a (ki)képzés leírásának bevezetőjében beismerik:

  • gazdasági, politikai és társadalmi hatalmat akarnak csoportjaik számára,
  • nyomásgyakorlásra készülnek,
  • elméleti és gyakorlati képzést adnak a hálózat stratégia mentén történő használatára.
  • Joggal merül fel mindenkiben a kérdés, hogy mégis kitől kaptak felhatalmazást a nyílt társadalom ügynökei a velük szemben álló, demokratikusan megválasztott nemzetállami kormánnyal szembeni nyomásgyakorlásra, továbbá gazdasági, politikai és társadalmi hatalom kiépítésére…

    Fotó: Tűzfalcsoport

    Ha mindez nem volna elég, azt is megjelölik, hogy milyen további kérdések mentén szervezik összejöveteleiket:

  • A képzésen ilyen kérdésekre keresünk közösen a válaszokat:
  • A jelenlegi magyar politikai helyzetben mi kell a változáshoz?
  • Mik a megnyerhető ügyek, és hogyan tematizáljunk egy problémát?
  • Mitől igazán erős egy társadalmi mozgalom?
  • Mit tanulhatunk magyar és kelet-európai példákon keresztül a társadalmi változásról?
  • Ismerős, nem? Problémák beemelése a közbeszédbe, az áldozati, elnyomott státus kivívása és mindezek bemutatása Magyarországhoz közeli, sikeres beavatkozási kísérleteken keresztül. Saul Alinsky nagyon büszke lenne rájuk! – olvasható a Tűzfalcsoport írásában, melynek teljes tartalma IDE kattintva érhető el.

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.