„Sándorgyuri” 80+1 – születésnapi beszélgetés Sándor Györggyel ma este az M5-ön

Sándor György a műsorban pályájáról és pályatársairól is mesél, sőt a műsor utolsó felében egy részletet is előad legutóbbi önálló estjéből.

2019. 04. 03. 17:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Én eddig tanultam színészi mozgást, balettet, pantomimet. Óriási energiával és szívós kitartó munkával elértem, hogy nem értem el semmit. De ebben következetes maradtam. Mert a semmit, ha bátran csinálja az ember: az már valami! Mert mindenki más valamit tud. Viszont azt is tudják, milyen messze vannak a tökéletestől. És ettől a valami is bizonytalanná válik. Semmivé lesz. Én viszont a semmit jobban csinálom, mint a többiek, valamivel. Mert ők ebbe csak visszazuhantak, én pedig benne vagyok.”

Az alábbi idézet Az M5 Ez itt a kérdés című műsorának mai vendégétől az ország egyetlen Kossuth-díjas humoralistájától Sándor Györgytől a Nemzet Művészétől származik. A műsorban pályájáról és pályatársairól is mesél, sőt a műsor utolsó felében egy részletet is előad legutóbbi önálló estjéből.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2019/04/EIK0403SANDORGYORGY.mp4"][/video]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.