Színes programok lesznek a Cervinus Művészeti Fesztiválon

Táncjáték, musical és felolvasószínház is megtalálható a Cervinus Művészeti Fesztivál idei programjában. A szarvasi Vízi Színház nyári fesztiválja július 11-től két héten át várja a közönséget.

Forrás: MTI2019. 06. 23. 14:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szarvasi Cervinus Teátrum idén nyolcadik alkalommal rendezi meg művészeti fesztiválját július 11. és 24. között a Szarvasi Vízi Színházban – áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a fesztivál évről évre egyre több látogatót vonz Szarvasra. Olyan sikerdarabokat válogattak idén a programba, mint a Hotel Menthol, az Ibolya vagy a Holdvilágos éjszakán.

A fesztivál musicalgálával indul, majd a Hotel Menthol című musical, a Fekete Péter című operett, a Drótos Jankó című, szlovák nyelvű zenés ifjúsági táncjáték és számos más előadás mellett szlovák zenés irodalmi est is látható lesz.

A szervezők az idei évben egy új, könnyűzenei eseménynek is teret adnak a fesztiválon: az utolsó napon feltörekvő szarvasi zenekarok adnak koncerteket.

A fesztivál programja megtalálható a http://cervinusfest.hu oldalon és a fesztivál Facebook-oldalán is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.