Paletta: Elefántok Balatonlelle központjában

Forrás: HÍR TV2019. 07. 12. 20:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel idén már kétnapos a Cirkuszok Éjszakája Balatonlellén! A július 12-én és 13-án tartott eseménysorozaton az egyik látványosság, hogy a Nemzeti Cirkusz elefántjait hivatásos tűzoltók zuhanyoztatják a balatonlellei Napfény Strandon. A fesztiválról Ifj. Richter Józsefet, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatóját kérdezték a Hír TV Paletta című műsorában.

Új magyar rockopera készült Zenta, 1697. címmel. A hatvannégy szereplős előadás zentai és soproni koprodukcióban készült. És június utolsó hetében rendezik a XXXI. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválját. Mindezekről Petneházy Attila, a magyar-magyar kulturális kapcsolatokért felelős miniszteri biztos számolt be részletesen.

Milyen lesz Magyarország 2050-ben? Fikciós könyvet írt Európa halála – Mit adunk fel a túlélésért? címmel Réti László. A Hír TV stúdiójában maga az író ismertette könyvét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.