Színészek kéznyomatát avatják szombaton Zamárdiban

Személyesen adja szombaton kéznyomatát a zamárdi kertmozinál Molnár Piroska, Eperjes Károly és Rudolf Péter.

2019. 08. 10. 7:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Személyesen adja szombaton kéznyomatát a zamárdi kertmozinál Molnár Piroska, Eperjes Károly és Rudolf Péter. A hollywoodi hírességek sétányához hasonlóan a „balatoni fesztiválvárosban” is létrehoztak egy olyan helyet (nevezzük szelfipontnak), ahol az üdülőhelyre látogatók a magyar művészek legjelesebbjei előtt tiszteleghetnek.

- Elsőként Szabó István, Földessy Margit, Koltai Lajos, Makk Károly és Horváth Adrien kéznyomatáról készült kerámia került fel a kertmozi bejárata melletti falra. Szeretnénk ezzel a gesztussal is kifejezni tiszteletünket a városunkhoz kötődő jeles művészek iránt – mondta lapunknak Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.