Célkeresztben Olaszország az Erzsébetvárosi Filmnapon

Hagyományteremtő jelleggel kerül megrendezésre az Erzsébetvárosi Filmnap október 1-én a Pesti Magyar Színházban a Hevesi Sándor tér 4. szám alatt.

Magyar Nemzet Online
Forrás: MTI2019. 09. 30. 11:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hagyományteremtő jelleggel kerül megrendezésre az Erzsébetvárosi Filmnap október 1-én a Pesti Magyar Színházban a Hevesi Sándor tér 4. szám alatt.

A Filmnap ünnepélyes megnyitójára 15.00-kor kerül sor. Ezt követően 17.00-kor a Víz és cukor c. film kerül levetítésre, 19.00-kor a Piedone nyomában c. film, 21.00-kor pedig a magyarok kedvenc filmje, a Kincs, ami nincs című filmet ingyenesen tekintheti meg a közönség.

A Rejtő Jenő utcában felállított színpadon fellép a Spencer Hill Magic Band. Az első 500 Erzsébetvárosi lakos ajándék DVD-t vihet haza.

A világsztárok autogramot fognak osztani a közönségnek.

Az esemény fővédnöke Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár, az esemény védnöke továbbá Dr. Bajkai István országgyűlési képviselő. Az eseményen részt vesz Massimo Rustico olasz nagykövet, valamint Gian Luca Borghese, a Budapesti Olasz Kultúrintézet megbízott igazgatója. Az esemény háziasszonya Ördög Nóra lesz, további műsorvezető Gianni Annoni.

Az esemény sztárvendégei a következők: A Volt egyszer egy vadnyugat sztárja, Claudia Cardinale, a Bud Spencer és Terence Hill filmek sztárkaszkadőrei, színészei Salvatore Borgese és Ricardo Pizzuti, valamint Veronica Bitto, aki legutóbb filmjében Terence Hill partnere volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.