Újabb színház választotta a Jegymestert

A Jegymester saját fejlesztésű informatikai megoldása biztosítja a Katona József Színházban a helyszíni és online jegyértékesítés hátterét, valamint az események helyszínén a beléptetést.

2019. 10. 24. 16:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei színházi évadtól a budapesti Katona József Színház is a Jegymester jegyértékesítési rendszerét használja. Az új együttműködésnek köszönhetően így a Parlament Látogatóközpont, a Szépművészeti Múzeum, a Győri Filharmonikusok, a debreceni Csokonai Színház, a szentendrei Skanzen és a Nemzeti Színház után újabb vezető kulturális intézmény dolgozik a vállalattal.

A Jegymester saját fejlesztésű informatikai megoldása biztosítja a Katona József Színházban a helyszíni és online jegyértékesítés hátterét, az ahhoz kapcsolódó pénzügyi-elszámolási rendszert, valamint az események helyszínén a beléptetést. A vállalat a kulturális intézmények mellett számos további helyszín, egyebek között kézilabdaarénák és labdarúgó stadionok, nemzeti parkok, állatkertek, fesztiválok szolgáltatója is.

A Jegymester, mely többségi tulajdonosa a GB & Partners által kezelt EXIM Növekedési Magántőkelap, a hazai jegypiac vezető szereplőjeként évente mintegy 10 millió jegyet kezel. Az elmúlt időszakban a társaság a belső folyamatainak optimalizálására és a magyarországi működés megerősítésére koncentrált, amely elengedhetetlen a növekedéshez.

Ezzel együtt az alapkezelő befektetése óta eltelt bő egy év alatt közösen sikerült kidolgozni a régiós terjeszkedéshez szükséges struktúrákat, így az egyik legnagyobb európai jegyértékesítő vállalattal együttműködve a Jegymester jegyértékesítő rendszerét 2020 folyamán több közép-európai országban bevezetik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.