Különleges évadbejelentés a Kecskeméti Katonában

Magyar Nemzet
2020. 03. 27. 13:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ország legújabb nemzeti színháza, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, a közösségi oldalán, online videó-rejtvény formában jelenti be a 2020/21-es évad műsorát. A videókban a produkciók címeit ismertetik a művészek, az Activity-játékból ismert mutogatás, körülírás és rajzolás ’technikájával’, így invitálva játékra a közösségi oldalt követőket, akik kommentekben küldhetik el címjavaslataikat. A nap végén a helyesen tippelt kommentelők között pedig nyereményjegyeket sorsolnak majd ki az adott előadásra.

A műsorismertetés érdekessége, hogy a társasjáték-formulához nem a koronavírus járvány szolgált alapötletként, hanem eredetileg is így tervezte évadbejelentését a teátrum. A sors iróniája, hogy az ötlet kompatibilissé vált a kialakult helyzettel, hiszen így biztonságosan tudja játékra invitálni közönségét a színház.

Az első videó-rejtvényt holnap teszik közzé a színház Facebook-oldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.