Művészeti fesztivál a Bartók Béla úton – ezúttal online formában

A május 21. és 31. között tartandó kulturális program címe: Elevenedés.

Forrás: MTI2020. 05. 07. 16:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Online rendezik meg Elevenedés címmel a Bartók Béla úti művészeti fesztivált május 21. és 31. között Budapesten.

A BBB ArtSpace-ban Átlátszó előszoba címmel online nyílik tárlat, a Collectivs Of Arts az Arab éjszaka című darabot adja elő, a BUM Bevásárló és Tematikus Utcák virtuális városi sétát indítanak – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Online ad koncertet a GuyaChild és Dynamic Material, az éttermek konyháik kulisszatitkaiba nyújtanak bepillantást, emellett online jógaóra, tematikus beszélgetés és felolvasás is szerepel a programkínálatban.

Egy barista az otthoni kávékülönlegességek, a Bartók Béla út séfjei és szakácsai egyszerű ételek és sütemények elkészítéséhez nyújtanak segítséget videóikkal. A tervek szerint videó- és fotópályázatot is meghirdetnek, hogy a közönséget is bevonják az alkotásba.

Új kezdeményezés az 1 művész 1 porta, amelynek részeként olyan képző- vagy iparművész, vizuális szakember készít online tartalmat, akinek munkássága valamilyen módon kötődik a fenntarthatóság kérdésköréhez.

A programról további részletek az esemény honlapján lesznek elérhetőek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.