időjárás 4°C Karola , Károly 2023. január 28.
logo

Újabb tíz névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Folynak a tanok az éterben, csak akarnod és fizetned kell

Zorkóczy Zenóbia
2020.10.25. 18:36
Folynak a tanok az éterben, csak akarnod és fizetned kell

Szokványosan, mint minden nap, kinyitom most is a fészbukom, és alig hiszek a szememnek. Félórás pörgetés eredményeként a következőket állapíthatom meg: amíg eddig többnyire a drága és szeretett ismerőseim problémáival és dicsekvéseivel találtam szembe magam minden reggel, ráadásképpen pedig aranyos fotóikkal a macskájukról, kutyájukról, gyermekeikről, hörcsögeikről és a többi, mára teljesen megváltozott a menü.

Nem tudom, köze van-e ennek az óra átállításához, de a mai napra virradva az arckönyvben hiába kerestem más híreket is, csak online tanfolyamokkal találkoztam. Olyan érzésem volt, mintha azt sugallnák ezzel, hogy „itt az idő, most vagy soha!”, és hogy mostantól nemcsak az órákat kell átállítani, hanem a szemléletünket, életmódunkat is.

És kik azok, akik nekünk ezt kínálják? – kérdezhetjük. Nem akarok elmélyülni a téma boncolgatásában, ezért első körben azt feltételezem, hogy azok az emberek lesznek, akik nyáron nem nyaraltak és lötyögtek a vírus két fordulója között, hanem, kihasználva az időt, megpróbáltak átállni az újonnan felbukkanó lehetőségekre.

Az új időknek új szeleit megérezvén, okosan és élelmesen rácsaptak az online térre.

Amit egyszer be lehet gyömöszölni, tuszkolni polgárok fejébe, nálam az mind megjelent ma, online tanfolyam formában. Elsősegély-tanfolyam újraélesztéssel (erre talán még szükségünk lehet!). ájurvéda, jóga, meditáció, prána, éber álmodás, hipnotizálás, univerzumhoz való csatlakozás, légy önmagad tanfolyam; telepátia-tanfolyam (szerencsére teleportáló még nincs).

Fotó: Breuer Csilla

Csöndtanfolyam (gondolom, ez olyan izgis és vicces, hogy bekapcsolod a netet, oszt’ hallgatsz). Mindenféle kreativitást stimuláló tanfolyamok gyermekeknek (jobb oldali agyféltekét fejlesztő, a gyermek logikáját, figyelmét, boldogságát, hallását, rajzképességét, meseértő képességét, nyelvérzéket fejlesztő tanfolyamok). A szülőkről spéci gondoskodnak türelmet, állóképességet, kreativitást, együttműködést fejlesztő tanfolyamokkal. A házastársaknak meg ott van a szexuális képességeket, együttfőzési képességet, egymás elfogadásának képességét vagy egymást elengedni, elfelejteni tudni képességet fejlesztő tanfolyamok.

A lista végtelen, folynak a tanok az éterben, csak akarnod és fizetned kell.

Ilyen szűretlen dömping után már csak egy valóságos, kézzelfogható könyv után tudok nyúlni a polcomig a vasárnapi, kályhaduruzsolós nyugalomban.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.