időjárás 4°C Natália 2022. december 9.
logo

A rendszerhiba ellenszere: Hungarica – új dalt írt a zenekar

Pataki
2020.11.10. 21:04
A rendszerhiba ellenszere: Hungarica – új dalt írt a zenekar

Karácsony előtt, december 18-án lát napvilágot az idén nyár óta újra az eredeti felállásban, azaz Sziva Balázs énekessel, Mentes Norbert gitárossal és Vörös Gábor basszusgitárossal, valamint Kiss Dániel dobossal működő Hungarica jubileumi kiadványa.

A 15 tételes korongon a csapat 2006 és 2012 közötti, legsikeresebb korszakában, Pusztai Zoltán költő örökérvényű szövegeivel született és most teljesen újrakevert és remaszterizált számok mellett két vadonatúj szerzemény is helyett kapott.

Fotó: Hadak Útja Kiadó

A lemezt mától lehet előrendelni. A Hungarica hivatalos YouTube-csatornáján, valamint a Facebook oldalán mutatják be az új videoklipjüket is, amelyben olyan vendégénekesek is közreműködnek, mint Papp Szabi, Szendrey „Szasza„ Zsolt, Kalapács József, Szekeres András és Barbaró Attila.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fUriissEP2E&feature=youtu.be[/embed]

A zenekar legutóbb október 23-án jelentkezett egy történelmi ihletésű videóval az ’56-os szabadságharc emlékére. Az Emlékezz című dal eredetileg 2007-ben, Nagy Feró vendégszereplésével jelent meg, az új változat pedig szintén a hamarosan érkező lemezen lesz hallható.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.