Hangolódjunk a Győri Filharmonikus Zenekar koncertjeire!

A Varga Tibor bérletben meghirdetett Bogányi programot a Bartók Rádió élőben közvetíti ma este.

Magyar Nemzet
2020. 11. 18. 16:16
null
A Bogányi-zongora világszenzáció Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Kormány legújabb járványügyi intézkedéseit követve a Richter Terem november 11-én bezárta kapuit. A művészbejáró azonban továbbra is nyitva marad, és addig amíg a Győri Filharmonikus Zenekar társulatának egészségügyi állapota lehetővé teszi, folyamatosan próbálnak és dolgoznak, készülnek bérletes koncertjeikre – tudatta lapunkhoz eljuttatott közleményében a zenekar, amely továbbra is számít hűséges közönségére. Minden egyes hangversenyüket előző nap rögzítik, majd a zenei felvételt a koncert meghirdetett időpontjában – különböző csatornákon és felületeken – eljuttatják a hallgatósághoz – derül ki a közleményből.

A zenekar számára nagy öröm, hogy a Varga Tibor bérletben meghirdetett Bogányi programot a Bartók Rádió élőben közvetíti az eredeti időpontban november 18-án, azaz ma 19 órától. A társulatot Berkes Kálmán vezényli, közreműködik Bogányi Gergely zongoraművész. Ezt követi a Flesch Károly hangversenybérlet nyitókoncertje, Fúvósegyüttes címmel, melyet már felvételről sugároz a Győr+ Rádió vasárnap 16 órától. A kamarakoncerten közreműködnek a Győri Filharmonikus Zenekar művészei, Berkes Kálmán vezényletével és dr. Szabó Balázs zenetörténész ismertetőjével.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.