időjárás 21°C Emőd 2022. augusztus 9.
logo

Ørdøg Ø3

Magyar Nemzet
2020.11.16. 21:00
Ørdøg Ø3

A novemberi HammerWorld magazin mellékleteként jelent meg a a groove és modern metalos Ørdøg harmadik, Ø3 címre keresztelt nagylemeze.

Az Ørdøg zenekar 2014-ben alakult a Superbutt klasszikus felállásának tagjaiból. Az első nagylemez, a Tíz fekete dal 2014 decemberében jelent meg, és a következő évben a Hang-Súly Metal Awards szakmai szavazáson a legjobb debütáló lemez, a Kettőnégy közönségszavazáson pedig az év albuma címet nyerte el. A második nagylemez, a Sötétanyag 2017 februárjában látott napvilágot, és 2018-ban az év legjobb hard rock/metal albuma kategóriában Fonogram díjat kapott.

Fotó: HammerWorld

A novemberi HammerWorld magazin mellékleteként jelent meg a harmadik, Ø3 címre keresztelt nagylemeze.

Legutóbb Az élet alássan került ki a zenekar Youtube-csatornájára, amely dalszövegében ismerősen csengő sorokat rejt a hazai irodalmat kedvelők számára.

Vörös András énekes a dalról: „Az élet alássan. Három és fél év után ez az első újdonság, amit kiadunk a kezünkből, szóval tényleg kíváncsiak vagyunk, mit szól hozzá, aki meghallgatja. A produkciós munkákat Vári Gábor végezte a Miracle Sound stúdióban, a szövegvideót Magyar Elemér készítette, köszönjük nekik! Ja igen, a dalszöveg egyes részei biztos ismerősek lesznek valahonnan, de reméljük, zseniket parafrazeálni (vagy ha ilyen szó nincs, akkor mondjuk, hogy lopni tőlük) nem szégyen.”

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.