Csapatépítő gyakorlatokra hívják a vállalkozó kedvű családokat

Mindössze három dologra van szükség a csatlakozáshoz: egy kis odafigyelésre, kitartásra és egy csipetnyi kreativitásra.

Magyar Nemzet
2020. 12. 07. 20:20
null
Egy ilyen családtípus létrehozása rendkívül nagy felelősséggel jár Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedi tervezésű és tartalmilag is különleges adventi kalendáriumot indított Facebook-oldalán a magyar családokat támogató, kiemelt projekteket megvalósító Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO). December 1. és 24. között minden nap kinyílik egy-egy ablak, amelyek egyszerű, de sok örömet kínáló csapatépítő gyakorlatokra hívják a vállalkozó kedvű családokat. Mindössze három dologra van szükség a csatlakozáshoz: egy kis odafigyelésre, kitartásra és egy csipetnyi kreativitásra.

A CSBO a kicsiket és nagyokat, gyermeket nevelő vagy családalapítás előtt álló fiatalokat, kis- és nagycsaládos szülőket, unokáiktól most talán elszakadni kényszerülő nagyszülőket és dédszülőket egyaránt arra hívja, hogy tartsanak velük egy családjukat erősítő utazásra. A kalendárium virtuális ablaka minden reggel nyolc órakor kinyílik, a családok pedig újabb és újabb ötleteket kaphatnak ahhoz, hogy még szorosabb szövetségben ünnepelhessék idén a karácsonyt. Útjuk során – témához illeszkedő idézetekkel – kalauzaik lesznek a magyar lélek legnagyobb orvosai, a magyar irodalmi és szellemi élet nagyjai is. Az utazás olyan fontos megállóhelyeken vezet majd át az adventi időszak kezdetétől egészen karácsonyig, mint a családtagok közti megbékélés, a családi rítusok, a közös alkotás vagy épp a zenehallgatás örömei.

– Ebben a nyomasztó hírekkel terhes 2020-as adventben fontos, hogy nyitott maradjon a szemünk a szépre és jóra, a körülöttünk élők támogatására, szeretetünk tudatos kifejezésére. A járvány miatt sokszor komor hangulat ellenére így válhatunk mi magunk és családunk is reményt adó, fénylő mécsesekké

– mondta Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője.

A különleges kalendáriumból a családok újabb és újabb ötleteket kaphatnak

A családi csapatépítő adventi kalendárium – a szellemi nagyjainktól vett idézeteken túl – minden elemében a CSBO saját alkotóműhelyében készült, annak tartalmát és egyedi dizájnját a cég munkatársai készítették szívvel, lélekkel a magyar családok örömére.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.