időjárás 2°C Natália 2022. december 9.
logo

Csapatépítő gyakorlatokra hívják a vállalkozó kedvű családokat

Magyar Nemzet
2020.12.07. 20:20
Csapatépítő gyakorlatokra hívják a vállalkozó kedvű családokat

Egyedi tervezésű és tartalmilag is különleges adventi kalendáriumot indított Facebook-oldalán a magyar családokat támogató, kiemelt projekteket megvalósító Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO). December 1. és 24. között minden nap kinyílik egy-egy ablak, amelyek egyszerű, de sok örömet kínáló csapatépítő gyakorlatokra hívják a vállalkozó kedvű családokat. Mindössze három dologra van szükség a csatlakozáshoz: egy kis odafigyelésre, kitartásra és egy csipetnyi kreativitásra.

A CSBO a kicsiket és nagyokat, gyermeket nevelő vagy családalapítás előtt álló fiatalokat, kis- és nagycsaládos szülőket, unokáiktól most talán elszakadni kényszerülő nagyszülőket és dédszülőket egyaránt arra hívja, hogy tartsanak velük egy családjukat erősítő utazásra. A kalendárium virtuális ablaka minden reggel nyolc órakor kinyílik, a családok pedig újabb és újabb ötleteket kaphatnak ahhoz, hogy még szorosabb szövetségben ünnepelhessék idén a karácsonyt. Útjuk során – témához illeszkedő idézetekkel – kalauzaik lesznek a magyar lélek legnagyobb orvosai, a magyar irodalmi és szellemi élet nagyjai is. Az utazás olyan fontos megállóhelyeken vezet majd át az adventi időszak kezdetétől egészen karácsonyig, mint a családtagok közti megbékélés, a családi rítusok, a közös alkotás vagy épp a zenehallgatás örömei.

– Ebben a nyomasztó hírekkel terhes 2020-as adventben fontos, hogy nyitott maradjon a szemünk a szépre és jóra, a körülöttünk élők támogatására, szeretetünk tudatos kifejezésére. A járvány miatt sokszor komor hangulat ellenére így válhatunk mi magunk és családunk is reményt adó, fénylő mécsesekké

– mondta Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője.

A különleges kalendáriumból a családok újabb és újabb ötleteket kaphatnak

A családi csapatépítő adventi kalendárium – a szellemi nagyjainktól vett idézeteken túl – minden elemében a CSBO saját alkotóműhelyében készült, annak tartalmát és egyedi dizájnját a cég munkatársai készítették szívvel, lélekkel a magyar családok örömére.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.