Művészet érintésmentesen a karácsonyfa alá

Ünnepre hangolódik a Bartók Boulevard, ahol adventi iparművészeti vásárral készülnek, és így iparművészek, designerek, valamint képzőművészek minőségi termékeinek kínálatából válogathatunk.

Magyar Nemzet
2020. 12. 08. 21:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mostani helyzet alaposan feladja a leckét az ajándékozni vágyóknak. Míg előző években ilyenkor gond nélkül jártuk a boltokat különlegességek után kutatva, most erre nem sok kedvünk van és a lehetőségeink is korlátozottak, hiszen sok bolt ki sem nyit, másoknak pedig nagyon rövid a nyitvatartási ideje. De, mint mindenre, erre is megszületett a megoldás: ruhákat, ékszereket, de még lakberendezési tárgyakat is találhatunk a Bartók Boulevard kirakataiban. Ha pedig vásárolni szeretnénk, elég csak az üvegfal mögött található elérhetőségen megkeresni magát a művészt, akivel még az érintésmentes átvételben is meg lehet egyezni. Bátran kimondhatjuk: a Bartók Béla Boulevard adventi iparművészeti kirakatvására a legjobb megoldást kínálja azoknak, akik egyedi, művészi darabokat adnának idén karácsonykor is szeretteiknek.

Ünnepi kirakat iparművészeti üvegtárgyakkal és a művész elérhetőségeivel
Fotó: Facebook / Bartók Béla Boulevard

– Nekünk fontos a vásárlók biztonsága, öröme, hiszen tudjuk, hogy csak összefogva tehetünk egymásért! Éppen ezért tettük lehetővé, hogy a kirakatok mögött kihelyezett elérhetőségeken a művészeket közvetlenül keressék meg a vásárlók, ezzel is ügyelve a biztonságos vásárlásra. Így szeretnék életben tartva a hitet és a reményt adni mindannyiunknak, hogy túljutunk ezen a nehéz egészségügyi és gazdasági helyzeten, és közösen, együttműködve, egymás kezét fogva túléljük ezeket a nehéz hónapokat – mondta el a vásárt szervező Kulturális Tizenegy Egyesület menedzsere, Jáki Mónika.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.