Show-műsorral zárja az évet a Tankcsapda

Nagyszabású, élő, interaktív, online show-t rendeznek, amelyen vendégek is lesznek, s amelybe a rajongók is bekapcsolódhatnak.

Gőz József Miklós
2020. 12. 17. 9:30
null
Fotó: Hegyi Júlia Lily
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

1989-ben alakult Tankcsapda zenekarban hagyomány, hogy szűkebb pátriájában, Debrecenben évzáró hangversennyel búcsúzik a híveitől, már 1992 óta. Ez most a járványügyi rendelkezések miatt lehetetlen, helyette december 29-én nagyszabású, élő, interaktív, online show-t rendeznek, amelyen vendégek is lesznek, s amelybe a rajongók is bekapcsolódhatnak.

A Tankcsapdának sem volt könnyű éve. Ugyanazok a korlátozások sújtották, amelyek több együttest is. Ettől nem estek letargiába, ők voltak az első könnyűzenei együttes, akik márciusban online hangversenyt tartottak. A helyszín a debreceni városi televízió stúdiója volt, noha alig fértek el benne, hiszen ez nem rock-hangversenyekre épült. Minden technikai lehetőséget kihasználtak, a színes füsttől a szélgépig. Aztán amikor lehetőség nyílt rá, májusban autóskoncertet adtak a debreceni repülőtéren és Székesfehérvárott is. Ezek a szereplések is hozzájárultak, hogy ősszel kiderült: a Tankcsapda az ország legismertebb rock együttese (a megkérdezettek több mint 98 százaléka szerint, s a kedveltség terén is alig maradtak le a dobogóról a negyedik helyükkel).

Májusi Tankcsapda-koncert a debreceni repülőtéren
Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

Most is egy vadonatúj ötlettel örvendeztetik meg híveiket a december 29-re tervezett műsorukkal: élő show-műsort rendeznek rajongóiknak. Elhatározták, hogy csinálnak egy élő TankTV-adást. Aki ismeri YouTube-csatornájukat, tudja miről van szó. E csatornán rendszeresek a TankTV összeállítások, amelyekben az együttes tagjai mindenféléről, komoly és kevésbé komoly dolgokról ejtenek szót. A december 29-re tervezett alkalom egy hasonló TankTV-adás, saját televíziós show-műsor lesz, online, de élőben. A műsorban a Tankcsapdához köthető hírességeket is megszólaltatnak, akik számos meglepetéssel szolgálnak majd. Külföldi rajongóikat sem akarják kihagyni az élményből. Arra kérik őket, határon innen és túl, hogy akinek akármilyen jó sztorija van az együttessel kapcsolatban, juttassa azt el az [email protected] e-mail címre. Velük a világ minden tájáról felveszik a kapcsolatot, s a legérdekesebb történetek íróival telefonon vagy interneten beszélgetnek az adásban. A december 29-én nyolc órakor kezdődő műsorban nem feledkeznek el pártfogoltjaikról, egy fogyatékkal élőket ellátó intézményről. Az ott lakók megsegítésére felhívást adnak majd közre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.