Nagy Bogiék közös munkája Kovács Ákossal

A tradíciókat szem előtt tartva, de újrahangszerelt formában, fiatal énekesek előadásában hallhatja a közönség az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus himnuszát. A produkció két közreműködő énekese azt is elárulta az M5 Librettó című műsorában, hogy úgy érzik, megváltoztatta életüket ez a munka.

Magyar Nemzet
2021. 06. 29. 19:54
KOVÁCS Ákos
Ákos koncertje is látható lesz. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elkészült a Győzelemről énekeljen napkelet és napnyugat kezdetű dal újrahangszerelt változata, ami a budapesti, 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus himnusza lett, és amelyet fiatal énekesek előadásában hallhat majd ősszel a közönség. A szerzemény produceri munkáit a Kossuth-díjas előadóművész, Kovács Ákos látta el. Az M5 Librettó című műsorában a produkció három énekeséből kettő, Nagy Bogi és Czinke Máté mesélt a közös munkáról.

Kovács Ákos
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Az első néhány megbeszélésünk Ákossal azzal telt, hogy a rendezvény súlyáról, jelentőségéről beszélt nekünk, hiszen fontos volt számára, hogy megértsük a kongresszus üzenetét. Úgy érzem, az egész munkafolyamat fordított az életünkön” – árulta el Nagy Bogi. Czinke Máté üzent is a fiataloknak. „Jöjjenek el, legyenek fül- és szemtanúi az őszi eseménynek” – mondta az énekes.

Nagy Bogiék beszéltek a Librettóban arról is, mit jelentett számukra az a szerep, amelyet az imázsfilmben megformálnak. A beszélgetés az említett kisfilmmel együtt ITT nézhető meg.

Egy korábbi cikkünkben Ákos mesélte el, hogy fiatalokkal kelt új életre az eucharisztikus kongresszus himnusza. A beszélgetés a Kossuth rádióban hangzott el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.