időjárás -1°C Natália 2021. December 9.
logo

Megújult a Jézus Krisztus Szupersztár a Szegedi Szabadtérin

Magyar Nemzet
2021.07.04. 17:10
Megújult a Jézus Krisztus Szupersztár a Szegedi Szabadtérin

Andrew Lloyd Webber és Tim Rice világhírű musicalje, a Madách Színház nagy sikerű előadása július 2-től a szegedi Dóm téren látható.

Idén nyáron újra megelevenedik a népszerű történet a Madách Színház előadásában. Szirtes Tamás újragondolt rendezésében az előadás látványvilága is megújult, a mű új értelmezést nyert, és mindebben a színészi játék is új dimenzióba helyeződött. Magyarországon még nem hallott hangszerelésben láthatják a nézők a csodálatos művet. A Madách Színház az elmúlt években olyan felejthetetlen előadásokat vitt színre a Dóm téren, mint például a Szerelmes Shakespeare, a Mamma Mia! vagy A nyomorultak.

A musical főszerepében az ország egyik legismertebb musicalszínészét, Feke Pált láthatják, Mária Magdolnaként pedig Gallusz Nikolett lép színpadra. Jézus tanítványát, Júdást Serbán Attila alakítja, míg Pilátusként Sasvári Sándor tér vissza Szegedre.

A szenzációs produkció még ma este, valamint július 9-én és 10-én látható nyáron a Dóm téren, jegyek ITT válthatók.

A hatályos jogszabályok szerint az előadás már védettségi igazolvány nélkül is látogatható!

(A borítóképen egy jelenet látható a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalből, főszerepben Feke Pál. Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok)