Megújult a Jézus Krisztus Szupersztár a Szegedi Szabadtérin

A világhírű musical főszerepében az ország egyik legismertebb musicalszínészét, Feke Pált láthatja a közönség Szegeden. Az előadás maszk és védettségi igazolvány nélkül is látogatható!

Magyar Nemzet
2021. 07. 04. 17:10
null
Fotó: Szegedi Szabadtéri Játékok
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andrew Lloyd Webber és Tim Rice világhírű musicalje, a Madách Színház nagy sikerű előadása július 2-től a szegedi Dóm téren látható.

Idén nyáron újra megelevenedik a népszerű történet a Madách Színház előadásában. Szirtes Tamás újragondolt rendezésében az előadás látványvilága is megújult, a mű új értelmezést nyert, és mindebben a színészi játék is új dimenzióba helyeződött. Magyarországon még nem hallott hangszerelésben láthatják a nézők a csodálatos művet. A Madách Színház az elmúlt években olyan felejthetetlen előadásokat vitt színre a Dóm téren, mint például a Szerelmes Shakespeare, a Mamma Mia! vagy A nyomorultak.

A musical főszerepében az ország egyik legismertebb musicalszínészét, Feke Pált láthatják, Mária Magdolnaként pedig Gallusz Nikolett lép színpadra. Jézus tanítványát, Júdást Serbán Attila alakítja, míg Pilátusként Sasvári Sándor tér vissza Szegedre.

A szenzációs produkció még ma este, valamint július 9-én és 10-én látható nyáron a Dóm téren, jegyek ITT válthatók.

A hatályos jogszabályok szerint az előadás már védettségi igazolvány nélkül is látogatható!

(A borítóképen egy jelenet látható a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalből, főszerepben Feke Pál. Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.