Gregor Bernadett kapta idén az Iglódi István-emlékgyűrűt

Meglepetéssel zárult a tegnap esti Kék róka előadás az Újszínházban.

Magyar Nemzet
2021. 10. 09. 10:59
Fotó: YouTube/Képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglepetéssel zárult a tegnap esti Kék róka előadás az Újszínházban. A közönség még a darab hatása alatt állt, zengett a taps a teremben, amikor Lux Ádám bejelentette, hogy Iglódi Isvánné Fábry Zsuzsa érkezik a színpadra. Miután megköszönte a szép előadást a színészeknek Fábry Zsuzsa, elmondta, hogy férjéről, Iglódi Istvánról – a Kossuth-díjas színész-rendező, a Pesti Magyar Színház, a korábbi Nemzeti Színház társulatának 2009-ben elhunyt igazgatója – díjat alapított 2011-ben. A díj az Iglódi István-emlékgyűrű, melyet minden évben átad egy művésznek. Idén Gregor Bernadett Jászai Mari-díjas színművész kapta az elismerést, Viczián Ottó pedig hatalmas virágcsokrot nyújtott át a díjazottnak. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.