Ősbemutató, musical, táncshow és koncert a színpadon

RaM Színház néven üzemel tovább a RaM Colosseum, amelyet a nemzetközileg ismert Freelusion vett kézbe. Új névvel, új koncepcióval, premierekkel és nem mindennapi látvánnyal nyitja meg kapuit a RaM Színház. A Freelusion csapatának célja, hogy a megújuló színház olyan közösségi és művészeti térré alakuljon, amely nyitott színházként lehetőséget ad számos különböző műfajú, magas minőségű előadás, produkció, tudásmegosztó fórum befogadására és létrehozására.

Magyar Nemzet
2021. 10. 13. 17:52
null
Fotó: Almasi Daniel ADFOTO.HU
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megújult koncepció lényege továbbá az interaktív háromdimenziós látványtechnika. A Freelusionnek ezeket a vizuális megoldásokat biztosító látványtechnikáját a saját produkciói mellett a RaM Színház vendégelőadásaiba is be lehet építeni, így a tervek szerint egyre több ilyen jellegű darab lesz látható.

A RaM Színház by Freelusion októbertől látványos és izgalmas premierekkel várja az érdeklődőket. Október 15-től három előadással, a Vadak Ura ősbemutatóval kezdődik a hónap. November 5-én, november 30-án és december 15-én a RaM Színház ad otthont a Nők az idegösszeomlás szélén című musicalnek. November 11-én a RaM Színház színpadán vonósnégyessel kibővített zenekarra hangszerelt új dalok csendülnek fel a kétszeres Emerton-díjas Friderika előadásában. Novemberben 12-én kerül színpadra a Queen-látomások, a Freelusion 3D-vetítéssel kombinált táncshow-ja. November 20-án Magyarország egyik legismertebb musicalszínésze, Feke Pál ad önálló estet a RaM színpadán. Az est folyamán egy különleges sztárvendég, a Máté Péter-díjas Molnár Ferenc Caramel lép színpadra. Az idényben koncertet ad Kamarás Iván is, aki az Egy fess pesti este című koncertjével, az Egy Fess Band zenészeivel kiegészülve lép színpadra. A nem mindennapi koncerten a dalok frissebb és izgalmasabb köntöst kapnak, a műsor szerkezete is eltér majd a „szokásos” színészi estektől. December 20-án a mesterséges intelligencia világában játszódó Álomutazó kőszínházi premierjét láthatják a színházba látogatók. A RaM Színház deszkáira visszatér a Tesla is, és további színházi produkciók is egyeztetés alatt vannak.

Borítókép: Jelenet a Nők az idegösszeomlás szélén című musicalből. Fotó: Veres1Színház/Almási Dániel

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.