Az Elkxrtuk lehet az év legnézettebb magyar filmje

A múlt hétvégén a legnézettebb magyar film lett. Csak az Örökkévalók, a Dűne és a Venom 2. előzte meg.

Magyar Nemzet
2021. 11. 08. 18:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legnézettebb magyar film lehet az Elkxrtuk, hiszen már több mint 112 ezren látták a moziban. A Filmforgalmazók Egyesületének adatai szerint az előző hétvégéhez 44 százalékkal esett vissza a film látogatóinak száma, ám 13 970 új nézőjével már megelőzte Herendi Gábor Toxikoma című filmjét (100 241 néző). 

A Toxikomát már szeptember 2-ától játsszák a mozik, így az év végéig aligha kerekedik felül az Elkxrtukon, mely jó eséllyel az idei év legnépszerűbb magyar mozija lehet. 

A hétvége legnézettebb filmje az Örökkévalók című szuperhősmozi lett (67 970), ezt követte a Dűne (25 218) és a Venom 2. (11 498). 

A hétvége top 10 leglátogatottabb filmje közé még két magyar filmalkotás került be: az Oscar-díjra nevezett Post Mortem (5333) és a frissen debütált Vadlovak – Hortobágyi mese, melyet a nyitóhétvégén 8480-an láttak. 

Az Elkxrtukról írt kritikánkat ITT olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.