A grunge a rockot, Trump Amerikát mentette meg + podcast

Úgy tartják, legalábbis Zakk Wylde óta – aki mindössze 21 esztendősen lett Ozzy Osbourne gitárosa –, hogy az 1990-es évek elején a grunge, vagy miként ő fogalmazott: a Seattle Sound mentette meg a rockzenét. Elég pusztán a Nirvanát meghallgatni – amely banda Nevermind lemeze éppen három évtizede jutott a Billboard lemezeladási lista élére –, s igazat kell adjunk Zakknek. Mondhatjuk, ahogy a grunge a rockot, úgy Trump az Egyesült Államokat mentette meg. De mi köze a Nirvanának az USA 45. elnökéhez? Kiderül műsorunkból.

2022. 01. 28. 11:00
TRUMP, Donald
Florence, 2022. január 16. Donald Trump volt amerikai elnök az Arizona állambeli Florence-ben tartott gyûlésen 2022. január 15-én. MTI/AP/Ross D. Franklin Fotó: Ross D. Franklin Forrás: MTI/AP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Donald Trump (Fotó: MTI/AP/Ross D. Franklin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.