Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Ingyenes online koncertre hív a Mandoki Soulmates

Január 15-én lesz Leslie Mandokiék streaming eseménye.

Magyar Nemzet
2022. 01. 14. 14:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezekben a bizonytalan vészterhes időkben, amikor az embereket sokfelé a világon még mindig az üres és bezárt koncerttermek fogadják, a Mandoki Soulmates egy globális nemzetközi ingyenes streaming eseménnyel szeretné megköszönni közönségének az immár három évtizedes szeretetet, amely lehetővé tette a zenekar munkáját.

2022. január 15-én bárki megnézheti a YouTube-on a Mandoki Soulmates – Utopia for Realists: Hungarian Pictures exkluzív koncertfelvételét IDE kattintva.

Az eseményen megtekinthető lesz a Mandoki Soulmates tavaly augusztusban megrendezett, nagyszabású budapesti szabadtéri koncert exkluzív élő felvétele, az Utopia for Realists: Hungarian Pictures, amely nem sokkal később, 2021. szeptember 24-én jelent meg a Sony InsideOut kiadónál. A koncert vetítése mellett Leslie Mandoki élő adásban beszélget majd a zenekar tagjaival az elmúlt két év kihívásairól, valamint ízelítőt is kapunk újdonságokról, például az új Jethro Tull-albumról, a The Zealot Gene-ről.

A több mint két és fél órás, 16 kamerával rögzített exkluzív lemezbemutató koncertre tavaly mintegy harmincezer ember látogatott el. 2021-ben ez volt a zenekar egyetlen fellépése.

Borítókép: Mike Stern, Leslie Mandoki és Al Di Meola (Forrás: Mandoki Soulmates)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.