Mátraverebély-Szentkút Lélekblogot indított

Megújult a katolikus nemzeti kegyhely weboldala, sőt, már az Instagramra is felkerült Mátraverebély-Szentkút!

Forrás: Szentkut.hu2022. 01. 27. 11:02
Forrás: szentkut.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhasználóbarátabb, letisztultabb és informatívabb lett a híres Nógrád megyei nemzeti kegyhely, Mátraverebély-Szentkút weboldala. A teljes arculatváltás mellett a honlapon minden hónapban többször megjelennek a ferences szerzetesek tanításai: a Lélekblogban év elején Palkó Julián atya ünnepekhez kötődő, aktuális írásait olvashatják a látogatók.

Fotó: www.szentkut.hu

A Facebook- és az Instragram-oldalra a liturgikus rend, aktuális hírek, programok mellett a káprázatos természeti szépségű, évszakonként megújuló kegyhely természeti látnivalóiról készült képek kerülnek föl.

A vasárnapi szentmisék online közvetítéseire továbbra is a honlapról lehet bekapcsolódni és a Szentkút újság fél éves kiadványai is elolvashatók itt.

További információ a www.szentkut.hu oldalon olvasható.

Borítókép: a mátraverebélyi templom és zarándokház (Fotó: Szentkút.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.