A Pink Floyd állást foglalt az ukrán háború globalista értékelése mellett + podcast

Hey, hey, Rise Up! címmel jelentkezett új dallal a Pink Floyd. Úgy kezdődött, hogy a BoomBox nevet viselő ukrán banda énekese videót tett közzé a világhálón, amelyen a Oi u luzi cservona káliná, azaz Vörös kányafa a réten című dalt énekli. A gitárlegenda, David Gilmour-ban fortyogó dühhé érett a szám, amiért (mint mondta) „egy független, békés, szabad országot megtámadott egy szuperhatalom”. A független, békés, szabad ország valójában USA-gyarmat, bábkormánnyal és nyelvtörvénnyel. És nem az Egyesült Államok legolcsóbb befektetése, amennyiben csak a majdani forradalomnak hazudott puccs ötmilliárd dollárjába fájt az amerikai adófizetőknek. A halottak megválasztotta, púzos elnök annyira cinikus, hogy számára az ukrán háború egyszerű piactisztítás. Eltakarítani szándékszik az útból a gázüzletág legnagyobb európai konkurensét, Oroszországot. Azért, hogy az USA eladhassa a palagázát, mielőtt a demokratákra omlik az egykori világhatalom. A Pink Floyd meg beszállt a zavaros világpolitikába, bedőlve a jót és rosszat eldöntő globális sajtónak.

2022. 04. 19. 11:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: A jelenlegi Pink Floyd (Fotó: Pink Floyd Press)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.