időjárás 12°C Jeromos 2023. szeptember 30.
logo

Elhunyt Olivia Newton-John

Forrás: MTI, INDEX.HU
2022.08.08. 22:14 2022.08.16. 16:24
Elhunyt Olivia Newton-John

Elhunyt Olivia Newton-John angol–ausztrál énekes-színésznő, a Grease című musical sztárja hétfőn – közölte a családja.

Newton-John 73 éves volt, a tájékoztatás szerint családja és barátai körében hunyt el dél-kaliforniai farmján. A négyszeres Grammy-díjas énekesnő és színésznő 2018-ban jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála.

Legismertebb dalai közé tartozik a Banks of the Ohio, a Let Me Be There, az If You Love Me, Let Me Know, az I Honestly Love You, a You’re the One That I Want, a Xanadu és a Physical. Legismertebb filmszerepei Sandy Olsson volt (John Travolta oldalán) az 1978-as Grease-ben és Kira az 1980-ban bemutatott Xanadu musicalfilmekben.

A Nagy-Britanniában született, de Ausztráliában nevelkedett színésznő a rák elleni küzdelem, a természet- és az állatvédelem támogatójaként is ismert volt.

John Travolta az Instagramon búcsúzott egykori partnerétől.

Drága Oliviám, mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Annyira szeretlek. Találkozunk majd az út végén, ahol újra együtt leszünk mindannyian. A tiéd voltam az első pillanattól kezdve, ahogy megláttalak! A te Dannyd, a te Johnod!

– olvasható az Index cikkében.

Borítókép forrása: Facebook

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.