Hétfőtől már Angliában is szól a Dirty Slippers

Angool rádiók sugározzák mától a Dirty Slippers első Abbey Road Stúdióban rögzített dalát, a Honest kid címűt.

2023. 02. 06. 14:15
Lobó-Szalóky Lázár
20230109 Budapest Lobó-Szalóky Lázár zenész Fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dirty Slippers zenekar 2021 nyarán dolgozott a Beatles által legendássá váló, Abbey Road Stúdióban, ahol többéves együttműködés után végre találkoztak és dolgozhattak személyesen is George Shilling producerrel, valamint Neil Dawes hangmérnökkel, aki a legutóbbi Ed Sheeran lemezén is közreműködött.


Az Honest kid című első szerzemény hétfőtől több angol rádióban is bemutatják, valamint rotációba is kerül. 

Elsőként a független, nagy lemezkiadói háttér nélküli előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatta be ma 10.00-kor a Talent Vault Show című műsorban, majd a manchesteri Hive Radio játssza a Dirty Slippers újdonságát február 8-án este 8 és 10 között a Beautiful Indie Show-ban.


Az Honest kid egyébként a Dirty Slippers legismertebb szerzeményének, a Youtube-on már 310 ezer megtekintés fölött járó, Rendetlen gyerek című dalnak az angol változata. 

Borítókép: Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.