Itt van az öt legnézettebb Netflix-film

Ez tetszik a magyar közönségnek.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2023. 05. 24. 16:59
Poznan,Poland,-,June,21.2021:,Tv,Television,Netflix,Logo,On
2097721672 Fotó: MAXSHOT.PL Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első helyre egy thriller került a listáján, amelyet az Origó szúrt ki, azonban Jennifer Lopez új filmje is napok óta megtalálható a Netflix legnépszerűbb filmeket felsorakoztató listáján.

1.  Hűséges barátnők

A Netflix legújabb thrillere a jelenleg legnézettebb film a szolgáltató oldalán. A Hűséges barátnők sztorijának alapja, hogy két barátnő titkos viszonyokba bonyolódik, és egymásnak biztosítanak alibit, de lebuknak a sok hazugsággal, amikor egyikük eltűnik. A film napok óta a toplista élén szerepel, jelenleg is ez a legnézettebb a Netflixen – jegyezte meg a lap

2. Anya
Ki hitte volna, hogy Jennifer Lopezt le lehet taszítani a trónról, azonban úgy tűnik, ez sem lehetetlen, ugyanis új filmje, Az anya, a második helyen áll a nézettségi listán. Az 53 éves színésznő rejtőzködő bérgyilkosként a lánya megmentésére indul. A történet szerint, miután évekig bujkált az alaszkai vadonban, visszatér, hogy megmentse a lányát. A főbb szerepekben Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci és Gael Garcia Bernal látható.

3. Átjáróház
Egy magyar romantikus vígjáték is felkerült a toplistára, ez pedig az Átjáróház. A történet szerint Krisztián (Bárnai Péter) egy vagány srác, és végre sikerült munkát találnia, nem is akármilyet: egy hullaház portása lett. És szerelmes is. Lenne, ha szerelmének tárgya, Ági (Rujder Vivien) az első találkozásuk után nem sokkal balesetet szenved, amelyet nem élt túl, ezt követően kerül a fagyasztóba. Vagy a halál nem akadály? A filmből kiderül. 

4. Stillwater – A lányom védelmében
A 2021-es amerikai bűnügyi filmdráma Tom McCarthy rendezésében. A forgatókönyvet McCarthy, Marcus Hinchey, Thomas Bidegain és Noé Debré írta. A főszerepben Matt Damon, Camille Cottin és Abigail Breslin látható, a film pedig régóta szerepel a Netflix toplistáján. 

5. Anna Nicole Smith: Nem ismertek engem
Anna Nicole Smith életét és halálát is sikerült belesűrítenie a Netflixnek másfél órába. A Playboy-nyusziból színésznővé és később bulvársztárrá vált Smith tragikus történetét családtagjai és egykori barátai mesélik el. A dokumentumfilm az ötödik helyen áll a magyar toplistán.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.