Így nézett ki Madonna az utolsó fotóin, mielőtt súlyos baktériumfertőzéssel kórházba került volna

Vihar előtti csend – írta a legutolsó bejegyzésében.

Magyar Nemzet
Forrás: Instagram2023. 06. 29. 14:05
65th Annual Grammy Awards - Show
Madonna a 2023-as Grammy-gálán Fotó: Valerie Macon Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos bakteriális fertőzés miatt intenzív osztályon kellett kezelni Madonnát, emiatt pedig el kellett halasztani Madonna turnéját. A Celebration Tour nevű koncertsorozat októberben ért volna Európába, ám azokat az elődásokat is lemondták – adta hírül korábban a Magyar Nemzet is. 

A dívát június 24-én kellett korházba szállítani, és bár a volt menedzsere azt mondja, Madonna már ugyan jobban van, a világsztár még mindig orvosi felügyelet alatt áll.

A világkörüli turnéra Madonna négy évtized slágereit tervezte elvinni. A The Celebration Tour harmincöt várost érintett volna világszerte, a turné kezdetét pedig július 15-re tervezték. Hogy a díva mikor kezdi meg a turnét – ha egyáltalán megkezdi –, egyelőre nem tudni. 

Az énekesnő egyébként több fotót is feltöltött magáról az Instagramra, ezeken többek között az látszik, amint a turnéra készül. A 64 éves Madonna a képek leírásához június 20-án – a legutolsó bejegyzésében – azt írta, „a vihar előtti csend”.

Borítókép: Madonna a 2023-as Grammy gálán (Fotó: AFP/Valerie Macon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.