Szigligeten kísértetjárás várható

A Centrál Színház idén nyáron is a szigligeti várudvarba költözik. Július 24-től egészen augusztus 4-ig, tizenegy varázslatos estén keresztül várják a színház szerelemeseit.

Magyar Nemzet
2023. 07. 13. 15:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balaton-parti színházi előadáson megtekinthető lesz Danny Robins nagy sikerű darabja a 2:22, amely egy kíséretjárás különös esetét mondja el némi szerelemmel és humorral megfűszerezve. A Puskás Tamás által rendezett darab az elmúlt időszakban több díjat is nyert. A fordulatokban gazdag kísértetjárás főbb szerepeiben Martinovics Dorina, Lengyel Tamás, Ágoston Katalin és Mészáros András lép a színpadra – illetve kéretlenül talán még egy kísértet is. A 2:22  exkluzív helyszínen, a Szigliget Várudvarban lesz látható.

 

Borítókép: Részlet a Centrál Színház darabjából. (Fotó: Horváth Judit)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.