Bejelentés: ők lesznek az idei Eurojackpot Szuperkoncert sztárfellépői + videó

A Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, DR BRS dj-producer és vendégei, valamint Király Viktor is fellép az idei Eurojackpot Szuperkoncerten a budapesti Puskás Aréna Szoborparkban szeptember 23-án.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 30. 13:11
null
Forrás: Szerencsejáték Zrt.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szerencsejáték Zrt. ötödik alkalommal rendezi meg egyik legnagyobb, ingyenes programját, amelyhez idén is kapcsolódik egy jótékonysági akció: a helyszínen értékesített szerencsejáték-termékek után befolyt összeget teljes egészében az Ökumenikus Segélyszervezet kapja – emelte ki Mager Andrea, a nemzeti lottótársaság elnök-vezérigazgatója a koncertről tartott szerdai, budapesti sajtótájékoztatón.

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója elmondta: tavaly hatmillió forint adomány gyűlt össze a koncerten. A befolyó összeget az idén is többek közt hátrányos helyzetű családok felzárkóztatására fordítják.

Mager Andrea felidézte, hogy 

a tavalyi koncertet élőben mintegy 50 ezren hallgatták, online pedig 60 ezren követték, ezért idén is több tízezer emberre számítanak.

Az estén elsőként DR BRS dj-producer és vendégei lépnek színpadra, korábban nem látott zenekari felállásban, majd ByeAlex és a Slepp, végül a Halott Pénz ad koncertet, akik rendhagyó színpadtechnikával is készülnek.

A Szerencsejáték Zrt. társadalmi felelősségvállalásának központjában már húsz éve a fogyatékossággal élők állnak, ezért ők egy külön, a színpad közvetlen közelében kialakított, akadálymentes lelátóról nézhetik majd a zenei produkciókat, valamit a helyszínt is egy különálló, kizárólag számukra kialakított beléptetési ponton keresztül közelíthetik meg.

Mindezek mellett a koncertre érkezők idén is ötvenszázalékos menettérti kedvezményben részesülhetnek szeptember 23-án a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

Borítókép: Az idei Eurojackpot Szuperkoncert fellépői (Forrás: szerencsejáték Zrt.) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.