Elhunyt a Magnum és a Gyilkos sorok szereplője

Az amerikai színésznő előbb modellként futott be. A hetvenes években gyakran szerepelt a Vogue és a Glamour címlapján. Színészi karrierje akkor kezdődött, amikor 1979-ben főszerepet kapott James L. Brooks a The Associates című sorozatában.

Magyar Nemzet
2023. 08. 14. 10:45
Shelley Smith
Shelley Smith egykori szupermodell, színésznő (Forrás: Facebook/Michael Maguire) Fotó: Facebook/Michael Maguire Forrás: Facebook/Michael Maguire
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerepelt a Haláli buli című filmben, majd főleg tévészériákban tűnt fel. Játszott a Fantasy Islandben, a Szerelemhajóban, a Mike Hammerben, a Magnumban, a Dragnetben, A zsarunőben, de a Gyilkos sorokban is láthattuk. 

Shelley Smith augusztus 8-án, hetvenéves korában hunyt el. Az egykori szupermodellből lett színésznő a Hollywood Presbyterian kórházban halt meg azt követően, hogy volt egy szívleállása, ami után kómába esett. A hírt férje, Michael Maguire jelentette be Facebook-oldalán.

A gyászoló férj szeretettel emlékezett meg házastársáról. 

Shelley hihetetlen életet élt! Mindannyiunknak megszakad a szíve, de egyben olyan szerencsések is vagyunk, hogy megérintett minket ez a gyönyörű, intelligens, együttérző és hihetetlen lélek... Szeretett segíteni az embereken. Leginkább nekem segített. Sokkal jobb emberré tett, mint amilyen valaha is lettem volna. Nagyszerű házasságban éltünk. Nem tudom, hogyan tudnék nélküle élni. De azt tudom, hogy hihetetlen kapcsolatunk volt, és olyan tiszta, amilyen csak lehet.

A színésznő összes filmszerepe ITT található. 

Borítókép: Shelley Smith egykori szupermodell, színésznő (Forrás: Facebook/Michael Maguire) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.