Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

A hagyományokhoz híven, augusztus utolsó hétvégéjét magába foglalva rendezik meg az idén már 15. születésnapját ünneplő Tábor Fesztivált, még mindig a „Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...” szlogen jegyében.

Magyar Nemzet
Forrás: H-Music Hungary2023. 08. 21. 14:30
Tábor Fesztivál 2022
Koncert a 2022-es Tábor Fesztiválon (Forrás: taborfesztival.hu) Fotó: taborfesztival.hu Forrás: taborfesztival.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 23-án startoló négynapos rendezvényre a jubileum tiszteletére két külföldi banda is meghívást kapott: a nyitónapon az ex-Motörhead gitáros vezette Phil Campbell and the Bastard Sons, csütörtökön pedig a nyári európai fesztiválturnéján lévő Alestorm ad koncertet Alsóörsön. Természetesen – szokás szerint – a hazai rock/metal együttesek színe-java is fellép, többek közt a Tankcsapda, az EDDA Művek, a Road, a Lord, a Depresszió, a Pokolgép, a Leander Kills, az AWS, az Alvin és a Mókusok, és még sokan.

TÁBOR Fesztivál 2022
A 2022-es Tábor Fesztivál résztvevőinek egy csoportja (Forrás: taborfesztival.hu)

Lévai-Hangyássy Bence (Zorall, Sing Sing, FINAL. Productions):

A Tábor Fesztivál idén is a legnagyobb magyar rock és metal ágyúkkal készül, valamint – a 15 éves jubileum tiszteletére – két külföldi zenekar is színpadra lép Alsóörsön. Phil Campbell és csapata a legendás Motörhead-dalok által minden korosztály számára egy különleges zenei csemege, a fiatalabb generációhoz tartozó – Magyarországon is nagy kedvenc – Alestorm kalózlegénysége pedig bárhol és bármikor tökéletes partihangulatot varázsol. A fesztivál hagyományaihoz hűen a koncertek mellett napközben is rengeteg egyéb program várja a kilátogatókat.

A HammerWorld és az FM 103,9 A Rock Nagyszínpadon, valamint a Red Bull Arénában zajló koncertek mellett szokás szerint számos egyéb programmal is készültek a szervezők, így napközben sem unatkozhatnak a fesztiválozók – közvetlen Balaton-part, rengeteg gasztronómiai élmény, motoros-, sport- és gyermek programok tömkelege is várja a Pelso Campingbe érkezőket.

TÁBOR Fesztivál 2022
A Tábor Fesztivál Nagyszínpada 2022-ben (Forrás: taborfesztival.hu)

A Kistérségi Kedvezménnyel pedig Alsóörs, Paloznak, Lovas, Balatonfüred, Csopak és Balatonalmádi lakosai a szerdai napon ingyenesen látogathatják a TÁBOR Fesztivált.

További információk a Tábor Fesztivál hivatalos honlapján és Facebook-oldalán olvashatók. 

Borítókép: Koncert a 2022-es Tábor Fesztiválon (Forrás: taborfesztival.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.