Így népszerűsítik a francia irodalmat a gyöngyösi könyvtárosok + videó

Újabb zseniális videóklippel állt elő a gyöngyösi könyvtárosok csapata, ezúttal a francia irodalmat népszerűsítik, nem is akárhogy.

2023. 09. 11. 20:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatta ötletes sorozatát a gyöngyösi könyvtárosok csapata, ezúttal a francia irodalom népszerűsítésének választottak kreatív, klipes formát.

A Könyvtári Hírmondó közössége alámerült az abszinttal átitatott francia irodalom világába, és a Credo Médiával karöltve elutaztak az éjszaka mélyére, és ebből a bizarr frigyből megszületett ez a delíriumos álom. A klip dallamvezetése könnyed, mint egy száraz fehér Sauvignon Blanc, a textus egy klasszikus testes vörös Cabernet Sauvignon-ra hajaz, a képi világa pedig olyan fluidum a szemnek, mintha a legkrémesebb, finom buborékokkal teli Champagne-t kortyolgatna

– írják Facebook-bejegyzésükben, hozzátéve: a KH 4. klipje akár egy Toulouse-Lautrec plakát, úgy kánkánozik át rajtunk, mint táncosnők a Moulin Rouge színpadán. 

A kliphez bon voyage!

Borítókép: Részlet a Könyvtári Hírmondó legújabb klipjéből (Forrás: YouTube)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.