Ő az, akivel szívesen dolgozna újra Anne Hathaway

Anne Hathaway elárulta, hogy ki az a színész, akivel újra együtt dolgozna, ha lenne rá lehetősége. Meryl Streeppel Az ördög Pradát visel című könyv 2006-os filmadaptációjában forgattak együtt, és mint azt az Entertainment Tonightnak elmondta, nagyon szívesen dolgozna ismét a háromszoros Oscar-díjas színésznővel.

Forrás: colore.hu2023. 10. 10. 18:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hathaway emlékezetes alakítást nyújtott Az ördög Pradát visel című filmben Andy Sachsként, a feltörekvő újságíróból lett személyi asszisztensként, aki Miranda Priestly, egy divatmagazin igényes főszerkesztője mellett dolgozik. Őt alakította Meryl Streep. A díjnyertes film kétségtelenül a 2000-es évek klasszikusává vált.

Az ördög Pradát visel a 2000-es évek kultikus filmje (Forrás: Port.hu)

Anne Hathaway a múlt héten vett részt a Clooney Alapítvány Justice Albie Awardson, ahol 17 évvel azután, hogy együtt dolgoztak, volt alkalma összefutni többek között Streeppel is, írja a Colore.hu. Ezt megelőzően 2021-ben is találkoztak egy virtuális interjún az Entertainment Weeklynek köszönthetően, melyet Az ördög Pradát visel 15 éves évfordulója alkalmából szerveztek. A film rendezője, David Frankel elmesélte, hogy Streep milyen fontos szerepet játszott abban, hogy Hathaway kapta Andy szerepét.

Meryl Streep nagyon szerette volna megcsinálni a filmet, és azt mondta: „Hadd találkozzak Hathaway-jel”!

– idézte fel Frankel, hozzátéve: a Brokeback Mountain – Túl a barátságon című film épp akkoriban jött ki, amelyben Hathaway is szerepelt. – Meryl Streep megnézte a jelenetét a filmből, találkozott vele, majd felhívta Tom Rothmant a Foxnál, és azt mondta: 

Igen, ez a lány nagyszerű, és azt hiszem, jó lesz együtt dolgozni.

Borítókép: Anne Hathaway 2022 októberében (Fotó: Getty Images/Theo Wargo)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.